Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 953 st

Hotel Riviera Strand

Kapacitet

160 deltagare

Hotel Riviera Strand är vackert beläget med strålande utsikt över havet. Med naturen utanför dörren kan vi erbjuda mötesmiljöer som inspirerar. Här möts du alltid av personlig värme i ett hotell som är byggt för att umgås i och vi erbjuder våra konferensgäster en högklassig vistelse med möjlighet till variation. Kanske förlägger ni delar av ert möte utomhus där det finns mycket inspiration att hämta. Vi har en kreativ grupp av konferenssamordnare på hotellet som hjälper er att sätta samman möten efter era önskemål som ger resultat. På konferensen sköter vi detaljerna medan ni kan fokusera på tankekraften åt att hämta ny inspiration inför framtiden.

Hotellet har 7 stycken möteslokaler i varierande storlek och dessutom mycket fria ytor som ni kan utnyttja. Restaurangen kan kombineras till möteslokal skapad till lite större möten med upp till 180 deltagare. Vår VIP-lounge passar utmärkt till ledningsmöten.

Efter mötet kan ni utmana era kollegor i biljard, dart, pingis med mera. Utanför huset kan vi erbjuda allt från utmanande aktiviteter med Stora Blå, till bowling, gårdskamp med mera.

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.