Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 834 st

Scandic Arvika

Kapacitet

90 deltagare

På centralt belägna Scandic Arvika kan du konferera och bo i en ombonad miljö. Ett modernt hotell med anor från tidigt 1800-tal. Rummen är generöst och personligt inredda för bästa komfort och trivsel. Alla rum är fullt utrustade med t ex filmkanaler, hårtork, strykjärn/byxpress och minibar. Handikapp- och allergianpassade rum finns också.

I vår Spa-och Relaxavdelning finns pool, bubbelpool, sauna, ångbastu och motionsrum. Du kan även boka tid för olika behandlingar såsom massage, kurbad, body-scrub, solarie osv.

Konferens
Hotellet har fyra stycken konferenslokaler av varierande storlek att tillgå, och för att ge lugn och ro är konferensvåningen belägen en trappa upp, avskild från hotellets övriga verksamhet.

Den största lokalen, Gustav V, är 80 kvm stor och tar upp till 90 personer i biosittning eller 60 i skolsittning. Den näst största, Oscar, som även är utrustad med kakelugn(!), är 42 kvm och tar 23 personer i skolsittning eller 30 personer i biosittning. De övriga två lokalerna passar utmärkt till mindre sällskap.

SvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.