Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Hornavan Hotell

Med den storslagna lappländska naturen utanför dörren, kan vi på Hornavan Hotell erbjuda en lugn och rogivande miljö för möten och konferenser.
Hotellet har 65 rum och en restaurang med en kapacitet upp till 100 personer. Där kan ni njuta av god mat med lokala råvaror som älg, ren och fisk. På morgonen serveras ni den viktigaste måltiden på dagen – frukost! Bacon, äggröra, pålägg, bröd, kaffe och mycket mer. Allt det som krävs för att Ni ska få en bra start på dagen!
Hos oss finner ni 3 lokaler för både stora och små grupper. Konferensrum perfekta för seminarium, utbildningar och även mer personliga möten. Vi vet att varje grupp har unika behov och att förväntningarna är olika, därför skräddarsyr vi och anpassar alla konferenser efter Era önskemål!
I sommar serverar vi en fantastisk norrländsk middag. Träd in i vår lappländska kåta och hänförs av den goda doften från maten. Njut av utsikten och låt smaklökarna arbeta igenom varenda arom!
Med det så pass centrala läget Hornavan Hotell har, finner man med gångavstånd allt från museum, café, turistbyrå och affärer. Hornavan är en naturupplevelse, områdena runt är en arena för många aktiviteter både sommar som vinter.
Välkommen att boka Er konferens hos oss på Hornavan Hotell!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.