Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 800 st

Copperhill Mountain Lodge

Kapacitet

600 deltagare

Copperhill Mountain Lodge är ett alpint, förstklassigt designhotell, på 730 meters höjd i Åre-Björnen. Här får ni avskildhet och ro, med magnifik utsikt över fjällvärlden och direkt närhet till backar, aktiviteter och vildmark.

Konferenslokalerna rymmer upp till 600 personer och de 112 rummen och sviterna har en samlad bäddkapacitet för 420 personer. Hotellet kommer att säkerhetsklassificeras enligt Safehotels program och i utbudet ingår även egen helikopterservice, skidlift, gym, spa, restauranger, barer och lounger.

Hotellet har en modern arkitektur av amerikanen Peter Bohlin – känd för att ha ritat Bill Gates privata hem. Byggnaden uppförs i trä och natursten, med inslag av glas och metall. Interiören karaktäriseras av stora öppna ytor, rustika material och panoramafönster mot fjällvärlden. I hotellets hjärta ståtar den 32 meter höga öppna spisen, belagd med skiffer från jämtländska Offerdal. Lokala influenser och den historiska kopplingen till platsen, främst Åreskutans era av kopparbrytning och den samiska kulturen, genomsyrar den i övrigt moderna inredningen.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.