Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 873 st

Valhall Park Hotell & Konferens

Kapacitet

130 deltagare

Valhall Park Hotel & Konferens ligger i en vacker park strax utanför Ängelholm.
Vi öppnade 2003 och idag inrymmer hotellet 70 fräscha rökfria rum varav 5 sviter, alla med egen dusch, toalett, kabel-tv och bredband. Under hösten 2009 byggdes det till en helt ny hotelldel, frukostmatsal, reception, lobbybar och ett antal konferenslokaler.

Här erbjuder vi er en vistelse av lite ovanlig karaktär. För er som önskar en lugn miljö och lätt att parkera, men samtidig vill ha närhet till aktiviteter och händelsernas centrum är detta hotellet.

Vår konferensanläggning består av 8 st konferenslokaler. De är alla ljusa och luftiga som lämpar sig till både små möten och stora konferenser eller utbildningar. I våra stora konferenslokaler kan vi ta upp till 130 personer i biosittning. En konferens är inte bara möten och arbete. Det är också ett sätt att lära känna varandra utanför kontoret och vardagen. Vi hjälper er gärna med spännande pausarrangemang och andra kringaktiviteter. Då kan det vara allt från att lösa en mordgåta, chokladprovning till en picknick på stranden. Lika viktigt för den lyckade konferensen är maten och kaffepauserna. Här fokuserar vi gärna på det lilla extra som ger mer energi för dagen– mycket grönsaker till lunch och hembakat. Man kan även byta ut kakan till andra alternativ, såsom fruktjuicer, ”smoothies”, nötter och torkad fruktmot ett mindre tillägg. Passa på att ta en promenad i vår härliga park och andas frisk luft i pauserna

Visita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.