Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 035 st

Svenska Bio – Biografen är den perfekta konferenslokalen

Bjud på en upplevelse som består

Ett biobesök är en magisk upplevelse – atmosfären, formatet, akustiken, ljudet, den odelade uppmärksamheten på vad som sker på vita duken.
Biografens unika förmåga att trollbinda en publik gör den även till den perfekta lokalen för mötes- och kundaktiviteter. I biosalongen riktas åhörarnas uppmärksamhet automatiskt mot budskapet som presenteras framme vid estraden eller på duken. Fåtöljernas sittkomfort i kombination med salongens akustik, bild och ljud gör att samtliga åskådare ser bra, hör bra och sitter bekvämt, även under långa samtal och presentationer.
Men vad vore en biograf utan film? Svenska Bio erbjuder ditt företag även en unik möjlighet att boka en exklusiv förhandsvisning eller en bioaktuell film där du kan bjuda dina kunder eller din personal på en bioupplevelse utöver det vanliga.

Våra biografer

Svenska Bio har 35 centralt biografer på 32 orter över hela Sverige, från Kristianstad i söder till Skellefteå i norr. Våra 122 salonger rymmer från 13 till 281 fåtöljer.
Vi ordnar naturligtvis popcorn, dricka och godis för er filmupplevelse. Och genom etablerade samarbeten med våra lokala cateringleverantörer kan vi även tillgodose dina specifika önskemål när det gäller mat och dryck.
För mer information om vårt koncept och våra biografer, kontakta oss för mer information om hur du gör ditt nästa möte, event, produktlansering eller konferens till en smartare, bättre och roligare helhetsupplevelse och ett minne för livet för dina kunder, vänner och medarbetare!

Det tekniska

Förutom ren biografteknik tillhandahåller vi även annan teknisk utrustning som gör ditt möte effektfullt och levande. Datorprojektorer, ljudmixers och mikrofonsystem är några exempel.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens
Äventyrsbanan

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.