Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 463 st

Best Meeting

Välkommen till Sveriges besta mötesplatser!
Under devisen Best Meeting erbjuder vi ett komplett konferenskoncept för alla typer av möten. Här ingår ett urval av landets bästa anläggningar, fullständigt fokuserade på konferenser. Vi erbjuder en professionell mötesservice, ändamålsenliga lokaler med den senaste tekniken. Givetvis erbjuder våra hotell också ett stort antal unika aktiviteter anpassade till behov och konferenssyfte.
 
Hotellen ägs och drivs i privat regi vilket ger fördelen att de är olika i stil, storlek och utseende. De har även olika karaktär och atmosfär. Som gäst märker du också den personliga servicen. Inget över träffar personligt ansvar, engagemang och omtanke. Ett har dock samtliga våra konferenshotell gemensamt; de lever alla upp till Best Western Hotels globalt högt ställda krav på kvalitet.

Oavsett om du söker en mötesplats för två eller flera hundra personer, i staden eller på landet, vid hav eller skog så finns den här.

Alla våra svenska konferenshotell erbjuder fritt trådlöst internet på alla rum, är 100% rökfria och porrfria i sitt  TV-utbud. Vi arbetar också hela tiden aktivt med miljöfrågor och under 2009 miljömärks samtliga hotell med Svanen. 

Ta god tid på dig - upptäck Sveriges Besta Mötesplatser!

Best MeetingBest Western

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.