Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 830 st

Airport Conference & Event

Att konferera på flygplatsen är egentligen inget annorlunda mot att konferera på någon annan mötesanläggning i landet – det är bara lite smidigare och effektivare. Flygplatsen är i många fall en naturlig mötesplats och att ni nu har möjlighet att vara kvar i denna spännande miljö för att konferera gör er vardag både enklare, mindre tidskrävande och roligare.

Alla flygplatser som idag erbjuder konferens har en professionell och lugn framtoning. På flygplatsen finns de utrymmen ni behöver för att öka både effektiviteten och kreativiteten. Våra restauranger erbjuder till detta god mat och dryck i många olika smaker och det är ni som bestämmer när och var ni vill ha era pauser!

Flera av våra flygplatser ger er som kunder även möjligheten att kombinera konferensen med nyttiga, spännande och roliga aktiviteter. Vad sägs om att handla taxfree i frukostpausen, ha brandövning under lunchen eller genomföra en Hjärt- Lungräddningsutbildning på eftermiddagspasset? Aktiviteter som garanterat kommer att samla gruppen, och troligen även lära för livet.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.