Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 417 st

Catch & Relax – fiske och skärgårdsarrangemang för ert företag

Catch & Relax, ett av Stockholm Skärgårds ledande aktivitetsföretag som skräddarsyr roliga och spännande aktiviteter i skärgården för stora och små grupper helt efter era önskemål. Vårt motto är att våra gäster ska få uppleva skärgården på nära håll med upplevelser lite utöver det vanliga!

Skärgården är en otroligt plats för ditt företag hela året runt. Kanske allra härligast höst, vår och vinter. En perfekt plats för kreativa arrangemang och möten som också ger tid för avkoppling och eftertanke.

I fisket har Catch & Relax sin kärnverksamhet. Utöver sportfiske erbjuder vi även båttransporter och båtturer i Stockholms Skärgård och middagar i privat skärgårdsmiljö med egen kock.

I verksamheten har vi satsat på större och mycket komfortabla sportfiskebåtar som också passar för transporter och båtturer som ett komplement till fisket.

Vi är specialister på Stockholms Skärgård och ett stort kontaktnät så vi kombinerar ofta våra egna aktiviteter med t.ex segling, rib och landbaserade aktiviteter. Att hitta en anläggning som passar arrangemanget hjälper vi gärna till med.

Vi har vår bas i Vaxholm men våra arrangemang kan även starta på andra platser som t.ex Strandvägen, Furusund, Sandhamn eller någonstans i södra Skärgården. Du väljer!

Hållbarhetscertifierade genom Swedish Welcome gör att vi arbetar för bättre aktiviteter och hållbar utveckling!

Välkommen att diskutera er konferens, kick off, företagsfest eller kundarrangemang eller kanske något annat.

Välkommen!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Vidbynäs Gård och Konferens
Fjällnäs
Arholma Nord
Coor Konferens
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.