Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 793 st

Catch & Relax – fiske och skärgårdsarrangemang för ert företag

Catch & Relax – fiske och skärgårdsarrangemang för ert företag

Pris per person ex moms från 1490:-

Catch & Relax - Skärgårdsupplevelser och event
För oförglömliga skärgårdsupplevelser anpassade efter era önskemål, välkommen till Catch & Relax – ledande inom aktivitetsarrangemang i Stockholms skärgård. Vårt mål är att låta er uppleva skärgården på ett unikt sätt, med minnesvärda upplevelser utöver det vanliga.

Oavsett årstid är skärgården en perfekt plats för ert företag. Här erbjuder vi en kreativ och avkopplande miljö för möten och arrangemang, med höst, vår och vinter som speciellt lockande alternativ.

Catch & Relax har sportfiske som sin huvudverksamhet, tillsammans med arrangemang som äger rum i vår skärgårdsvilla, Villa HelleBo, i Vaxholm. Här erbjuder vi dagskonferenser och matupplevelser i olika varianter, med en imponerande 270-graders sjöutsikt. I vårt nya GlasHus och bastu kan ni njuta av en unik atmosfär. Alla arrangemang är skräddarsydda för att passa era önskemål.

Våra rymliga och bekväma sportfiskebåtar fungerar även utmärkt för transporter och skärgårdsturer, som ett komplement till fisket.

Med djupgående kunskap om Stockholms skärgård och ett omfattande nätverk, kombinerar vi våra egna aktiviteter med segling, rib-båtsturer och landbaserade evenemang för att skapa skräddarsydda arrangemang. Vi hjälper gärna till att hitta den perfekta platsen för ert evenemang.

Vårt huvudkontor är beläget i Vaxholm, men våra arrangemang kan även börja från andra platser såsom Strandvägen, Furusund, Sandhamn eller södra skärgården – valet är ert!

Catch & Relax är stolt hållbarhetscertifierade av Swedish Welcome, och vi arbetar aktivt för att främja hållbara aktiviteter och utveckling.

Välkommen att diskutera konferenser, kick-offs, företagsfester, kundarrangemang eller andra evenemang med oss.

Välkommen till Catch & Relax för en unik skärgårdsupplevelse!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Vidbynäs Gård och Konferens
Coor Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.