Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 008 st

Artipelag

Artipelag är inte bara en mötesplats för spännande konst, vacker natur och god mat. I den 10.400 kvm stora byggnaden ryms alltifrån stora TV-inspelningar, banketter, galor, produktlanseringar, kick-offer, modevisningar och mässor - till mindre konferenser och privata tillställningar.
Vår största lokal, Artboxen, är på hela 1.200 kvm, har 12 m i takhöjd och tar ca 1.100 personer i biosittning eller ca 660 vid runda bord. Våra vackra artistrum är på ca 390 kvm och innehåller 11 loger, eget pentry och terass mot vattnet. Vi har också ett antal paviljonger med havsutsikt och egna uterum, avsedda för konferenser, affärsmiddagar eller privata tillställningar.

Kombinera gärna vistelsen på Artipelag med skräddarsydda arrangemang i samband med eventet eller konferensen. Kultur, konstvisningar, natur- och arkitekturupplevelser förhöjer mötet både på ett professionellt och kulturellt plan. Artipelag samarbetar även med Öppet Hav som erbjuder ett flertal olika aktiviteter i samband med er dag hos oss. Välj bland isskulptering, laserskytte, uppdrag, yoga och mycket mer!"

Se Artipelags hemsida för information om pågående och kommande utställningar.

Artipelag blev stolt vinnare av Stora Turismpriset 2017

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Catch & Relax
Ballbreaker julbord
Sommarhagen Banner
City Conference Center
Fotografiska Banner
Isaberg
Gyllene Uttern Hotel Group

© Trido AB 2019
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.