Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 975 st

Matsällskapet Catering Konferens & Festvåning

I Stocksundstorp, Solna finns våra nya fräscha lokaler som passar alla typer av konferenser. Är ni många, kan ni boka en helt avskild del med egen ingång och generösa utrymmen. Vill ni jobba i mindre grupper finns flera olika konferensrum med all teknisk utrustning du behöver.

Vi vill också slå ett slag för vårt Kapell, en fd frikyrka som idag används som mötesplats eller konferenslokal. Det är en vacker och annorlunda lokal skapad för många deltagare.

All mat lagas med dagsfärska råvaror och mycket kärlek eftersom vi vet att maten är viktig för en lyckad konferens. Vi har många års erfarenhet av catering och vi ordnar allt från konferenslunchen till den årliga personalfesten.

Alla våra konferensrum är utrustade med trådlöst Internet, kanon, OH, whiteboard, blädderblock, TV, DVD, video samt block och pennor

Det är lätt att ta sig till oss med buss, T-bana eller bil och faktiskt också med båt. Ett samarbete med Stockholm Rederi gör att vi kan erbjuda konferenser på någon av deras båtar eller en båttur ända fram till vår egen brygga.

Ring, maila eller titta in på vår hemsida!
Välkommen önskar Anna med personal

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.