Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 800 st

Dalecarlius Event

Företaget Dalecarlius arrangerar konferensaktiviteter för grupper som främst har logi i Rättvik eller Tällberg.
Men även för grupper på väg till Sälen/Idre eller Härjedalen, det så kallade Fjällstoppet. Dagsarrangemang och guidningar för gruppresor till exempelvis Dalhalla ger upplevelsen extra glädje och innehåll!

De aktiviteter vi använder oss av är typiska Dalaföreteelser. Omgärdat av både natur och kultur, kryddar vi anrättning med tävling och Äventyr. Många har provat och goda referenser finns det gott om.

Vad säg om kyrkbåtsrodd, sommarrodel, travsafari, gokart, skotersafari, slädturer, fäbodvandringar blandat med lokalguidade resor genom vår unika kulturbygd, innehållande kända platser som Dalhalla, Långbryggan, Siljan, Kyrkstallarna, Stornäsets Vikingaby, Nittsjö, Gärdebyn, Vidablick, Folkmusikens Hus, Springkällan, Styggforsen, Bleckogården.
Självfallet med inslag av tävlingar och teamövningar enligt överenskommelse. Fjällstoppet, trav och Dalacatering är våra specialiteter.

Vi riggar aktiviteter som sammanförs med ert konferensprogram på bästa vis. Omfånget i tid och tempo avgörs i nära samarbete med dig som beställare. Varje arrangemang är unikt.

Vägbeskrivning
Rättvik ligger vid Siljan 2 mil ifrån Leksand , 4,5 mil ifrån Falun, 15 ifrån Gävle eller Söderhamn och 27 mil ifrån Stockholm.

Bra vägar och nära flyg/tågförbindelser via Arlanda

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Vidbynäs Gård och Konferens
Coor Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.