Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 793 st

Adventure Island

Adventure Island, tidigare Äventyrens Ö, är en plats skapad för möten. Möten med olika former av förstärkningar. Möten där man möts. Möten där kommunikationen är dubbelriktad och där gemenskapen stärks. Därför ska du välja oss och konsultera oss om du vill ha möten som tänder dina deltagares glöd och engagemang.

Många av våra aktiviteter är perfekta om du vill ägna dig åt CRM och relationsbyggande med dina kunder. Några passar extra bra.

En del är speciella och har en klar VIP-karaktär medan andra ger dig en chans att visa upp något av det bästa vår svenska skärgård kan erbjuda. För såväl svenska som utländska besökare.

För 15 år sedan gjorde vi vår första kick off på en ö och såg att annorlunda saker hände med gruppgemenskapen och "vi-känslan" ute i naturen. Det var en av anledningarna till att vi startade Adventure Island. Vi har massor med program som tar 2-3 timmar. Och lite längre som tar upp till en dag. Med eller utan övernattning.

Vanligt på kick offer längre än en halvdag är att vi kombinerar olika aktiviteter. Eller skräddarsyr något helt nytt som ingen garanterat har gjort förut! Många av aktiviteterna kom till på just det viset. Har du också väldigt specifika önskemål? Eller vill du bara ordna tidernas roligaste kick off?

Utveckling och kurser
Många tror att vi använder femkamper, paddlar kajak och klättrar i berg för att få grupper att fungera bättre. Ingenting kunde vara mer felaktigt.

På Adventure Island arbetar 15 beteendevetare specialiserade på gruppdynamik och ledarskap. För 13 år sedan importerade vi som ett av de första utbildningsföretagen i Sverige konceptet "outdoor training". Sedan dess har vi fått många efterföljare i många olika branscher. Grunden i dessa program är hämtad från England där man på tidigt 40-tal, mycket framgångsrikt, för första gången använde sig av utomhusövningar i personlighetsutvecklande syfte.

Det övergripande målet med alla våra program är att stärka grupper och enskilda individer. Därför är programmen upplagda så att alla, oavsett ålder och fysiska förutsättningar (i de fall vi använder utomhusövningar) på ett tryggt och säkert sätt skall kunna delta.

För platsen är mer avgörande än du kanske tror när du har något viktigt att tala om.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Vidbynäs Gård och Konferens
Coor Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.