Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 856 st

Kajak & Uteliv

Kajak & Uteliv har ett perfekt utgångsläge för kajakpaddling. Från hjärtat av Roslagen, Stockholms norra skärgård, når du snabbt den lummiga innerskärgården och lite längre ut ligger den karga ytterskärgården. Upplev stillheten och naturens skiftningar bland sjöfågel, säl och havsörn från våra kajaker.

Vi erbjuder dig spännande guidade turer, en del med tema t.ex. Kajakpaddling med yoga, Möt våren på Ängsö. Du kan också välja paddling med lunchkorg eller kvälls- och familjepaddling bland vårt utbud.

Om du är intresserad av att lära dig kajakpaddling från grunden har vi både nybörjar- och fortsättningskurser. Vi kan till och med erbjuda en tvådagarskurs för bara tjejer.

Våra guider och ledare är mycket kunniga med stor erfarenhet.

Hos Kajak & Uteliv kan du också hyra kajak för egna utfärder. Du kan t.ex. besöka Söderarms skärgård med öar som Håkanskär och Vattungarna där naturen är mycket vacker. På vägen dit kan du även stanna till på Fejan, de har en krog med fantastisk mat. Här fixar sig även övernattningen enkelt på STFs vandrarhem i ett av de vackra husen från karantänsstationen. Vi har många fler tips på vackra och spännande mål för dina utfärder.

Du kan också köpa kajaker och tillbehör från Kajak & Utelivs egna shop.

För boende och konferens samarbetar vi med välrenomerade anläggningar i vår skärgård. Lidö Värdshus, Fejans Skärgårdskrog & Konferens, Kapellskärs STF vandrarhem. Vill du veta mer om våra företagsevent, gå in på vår webbsida.

2005 blev vi certifierade i Ekoturismföreningens kvalitetsmärkning Naturens Bästa. Ansvarsfull upplevelseturism i naturen i Sverige vilket internationellt ofta kallas för ekoturism.

Besök vår webbsida och läs mer om vad vi kan erbjuda dig.

Tillsammans med oss kommer du att uppleva både natur, kultur och djurliv.

Välkommen!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Söderarm banner
SF Bio Möten & Event
Arholma Nord
Vidbynäs Gård och Konferens
Äventyrsbanan
Coor Konferens

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.