Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 947 st

Utmaningarnas Hus

Pris per person från 590:-

Mötespaket med 1.5 timmes aktivitet, lunch & eftermiddagsfika. Tillgång till ljud, bild, kaffe, vatten , frukt under hela mötet.

Kapacitet

80 deltagare

En konferens hos oss brukar vara en garanterat annorlunda upplevelse.

Utmaningarna består av 40 unika teambuildingaktiviteter. Det man köper är tid i utmaningarna, men oavsett hur lång tid ni bokar har ni alltid tillgång till alla 40 aktiviteter. Utmaningarna tar ni er an i lag om 4-5 personer.

Välj att inleda eller avsluta dagen med aktiviteten. Ert möte hålls i vår nyrenoverade konferensvåning.

Utmaningarna utgör hjärtat i vår verksamhet. Med hjälp av rekvisita & teknik bygger vi upp scenarion där du och ditt team ställs inför ett problem som ni ska lösa tillsammans. Klarar ni att lösa uppgiften får ni poäng, olika mycket beroende på svårighetsgraden på rummen. Tänk er att ni stiger in i ett TV spel. Utmaningarna är indelade i både svårighetsgrad & fem olika kategorier så att ni kan hitta de rum som tilltalar just er. Gemensamt för alla utmaningar är att de kräver nyfikenhet, kommunikation & kämpaglöd för att lyckas.

Varje sommar byter vi ut ca 15 utmaningar, så varje augusti innebär en ny säsong. Ni som gillar konceptet ska kunna komma minst en gång om året och bli garanterade en ny upplevelse varje år.

Kom förbi på en kopp kaffe & en rundvisning så kommer ni också att förstå varför Utmaningarnas Hus är det perfekta stället för er nästa konferens!

Se kontaktuppgifter för att boka!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan
Arholma Nord

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.