Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 975 st

Sagolik Upplevelse AB - hyr vedeldad badtunna samt boka bugg- & teaterkurs

Pris per person från 200:-

Gäller 60 min bugg- och teaterkurs för 10-20 pers. Fler priser för kurser och för badtunnan finns på vår hemsida: https://sagolikupplevelse.se

Kapacitet

100 deltagare

"Tänk er att ni sitter under himlen en stjärnklar kväll. Ni njuter av värmen i en vedeldad badtunna och sippar på en svalkande dryck. Eller så är ni mitt uppe i en buggkurs eller teaterkurs och känner adrenalinet rusa. Det är här och nu som gäller. Oavsett om ni befinner er under stjärnhimlen, på dansgolvet eller på teaterscenen så är ni fullkomligt i nuet. Ni känner er levande.
En sagolik upplevelse."

Hos oss kan du hyra badtunna på släp, gå buggkurs och teaterkurs. Gör din konferens, firmafest eller kick-off till en sagolik upplevelse! Vi ger ditt evenemang det där lilla extra. Badtunnan är för 8-10 personer, men ni kan vara många fler om ni väljer att boka bugg- eller teaterkurs.

Vår badtunna på släp
Vi hyr ut en mobil badtunna för 8-10 personer som ni hämtar och ställer upp där det passar er. Både rengöring och ved ingår och ni behåller tunnan i två dygn. Inget krångel, ingen stress. Vi erbjuder även i mån av tid både utkörning och hämtning av badtunnan. Läs mer på vår hemsida!

Buggkurs i Åhej
Åhej är en modern variant av bugg, där dansen är fri och rolig för både förare och följare. Går ni ut och dansar socialt är det denna form av bugg som ni har mest nytta av, speciellt i Uppsala- och Stockholmsområdet. Vi anpassar alltid upplägget på kursen efter era önskemål och tidigare erfarenhet. Läs mer på vår hemsida!

Teaterkurs i improvisation
Improvisationsteater är en form av teater där allt som sägs och görs sker i stunden. Det finns alltså inget manus och ingen förutbestämd regi. Istället för manus håller vi oss till teatertekniker, där varje scen som spelas blir unik varje gång. Och vet ni det bästa av allt? Det går inte att göra fel! Teaterformen är ett utmärkt sätt att utvecklas som person, som grupp samt för att lära känna varandra i lekfull anda. Läs mer på vår hemsida!

Välkommen till en sagolik upplevelse!
Malin & Fredric Wolters

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Fjällnäs
Sommarbanner Snälltåget
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.