Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 947 st

Vilse - aktiva äventyr och upplevelser

Kapacitet

120 deltagare

Vilse är ett nytänkande och mångfacetterat upplevelseföretag som erbjuder ett stort antal utomhusaktiviteter för dig som är nyfiken på att utvecklas och som kräver lite utöver det vanliga. Kärnverksamheten består av varierande upplevelsepaket med anknytning till naturen och med människan i fokus. Vi beskriver vår verksamhet med orden: Aktiva Äventyr & Upplevelser, Konferens & Arrangemang, Rekreation & Friskvård.

Vi ser det som självklart att alltid tillgodose kundens önskemål och vi är mycket måna om att alltid leverera bästa kvalité på våra arrangemang. Vi har färdiga paketerbjudanden men uppskattar även att kunden kommer med egna idéer och önskemål då vi är vana vid att skräddarsy arrangemang helt efter kundens egna önskemål. Våra arrangemang varierar från spännande äventyr till lugna och fridsamma moment i närhet med naturen.

Våra kunder utgörs av såväl företag, organisationer, kommuner, skolor som privata grupper.

Platsen för många av våra äventyr/upplevelsepaket är i dag Aboda Klint i Högsby kommun. Aboda Klint med omnejd är en mycket tilltalande och kuperad småländsk skogsbygd med vackra sjöar och fina åar. Vår flexibilitet ger oss också möjlighet att i många fall komma ut till kunden om denne så önskar.

Vilse startades 2001 och drivs av Andreas Rindsäter. Andreas är bl a utbildad naturguide och har lång erfarenhet som instruktör och lärare inom områden som naturturism och friluftspedagogik samt Incentive och konferens m.m.

Vilse befinner sig idag i en expansiv fas och vi bedömer att det finns en stor marknad som väntar på ett ökat utbud av våra typer av arrangemang. Vi arbetar därför hela tiden aktivt med att utöka och förnya vårt utbud av aktiviteter. Idag finns kontoret på Svensknabben i norra Kalmar.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan
Arholma Nord
Coor Konferens

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.