Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 928 st

Lyckofigur - show, quiz och trubadur

Lyckofigur har underhållningen för er konferens! Roliga nöjesquiz, fartfylld partytrubadur eller glittrande showunderhållning i högt tempo - vi har det som passar just Ditt företag!

Här ger vi dig fem enkla anledningar att välja Lyckofigur som konferensunderhållning:
1. Bredden. Vi kan erbjuda flera olika typer av underhållning och kan därför alltid hitta något som passar just er och det upplägg ni tänkt er. Den konferensunderhållning vi oftast framför är show eller quiz vilket brukar vara en mycket uppskattad och minnesvärd del av festen/konferensen.
2. Tekniken. Vi arbetar med den senaste teknologin inom ljud och ljus, allt för att kunden ska få en behaglig showupplevelse – inte skränig eller bullrig. Vi tillhandahåller all teknik själva och naturligtvis får du som kund obegränsad tillgång till tekniken under kvällens gång för eventuella tal, egna uppträdanden och så vidare.
3. Inga mellanhänder. Direktkontakten med vår showproducent följer med från första kontakt till genomförandet på plats. Risken för missförstånd är därmed minimerad.
4. Rutin. Våra artister har mängder med nationell och internationell rutin. Vår show kan genomföras på stora scener eller mellan borden utan någon scen alls. Mellansnacket med publiken kan ske på flytande svenska, danska, engelska, tyska och spanska. Vi har vana att jobba med allt från små julfester till utlandsuppdrag för multinationella företag. Alla kunder är lika viktiga och vi uppträder alltid seriöst och korrekt. Professionalitet och flexibilitet är våra ledord.
5. Du bestämmer. Du som kund kan vara med och bestämma underhållningens innehåll. Valet av showmusik varieras utifrån hur just din publik ser ut - vi skräddarsyr alltid showinnehållet för varje unikt framförande och vi kan framföra musik i många olika genrer; från Siw Malmqvist och schlager till Blues Brothers och hårdrock. Detsamma gäller utformningen av quiz; vill du till exempel ha frågor kring ett visst tema kan vi självklart ordna detta.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Äventyrsbanan
Arholma Nord
Coor Konferens
Vy Travel AB

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.