Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 793 st

Skånes Djurpark Resort

Kapacitet

50 deltagare

Konferens bland nordiska djur i skånsk vildmark

Planerar du nästa konferens eller kick-off? Bjud in kollegorna till ett äventyr i vår unika konferensmiljö där ni får utrymme att vara kreativa och produktiva, samtidigt som ni skapar magiska minnen tillsammans med teamet!

Vildmarkskonferens I Camp Oak
Håll konferens i vårt stora tentipitält mitt i djurparkens djupa skogar. Tältet ligger vackert beläget i skogsmiljö mellan vargar och björnar, och är utrustat med alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva. Tältet rymmer upp till 40 personer och i konferenspaketet ingår vildmarkslunch, survival-intro och full teknisk utrustning. Självklart står parken öppen till er, så att ni under pauserna kan bege er ut på äventyr och lära känna våra nordiska djur. Övernattningsmöjlighet i tältbyn Camp Oak finns.

Konferens i Baslägret
Bjud in till heldagskonferens i vårt nyrenoverade Basläger. Konferensmiljön är tematiserad för att passa in i Skånes Djurparks vildmarkstema. Öppen spis, gedigna möbler och väggar täckta av bokhyllor ger en mysig känsla. I Baslägret finns alla bekvämligheter ni kan tänkas behöva, och självklart ingår full teknisk utrustning. Baslägret rymmer upp till 30 personer. Deltagarna har full tillgång till djurparken.

Tillval som tar konferensen till nästa nivå
Våra konferenspaket går att anpassa efter era behov, så att ni får den bästa möjliga upplevelsen. Teamfullness, övernattning och guidning till våra nordiska djur går att boka till. För er som har speciella önskemål är det bara att fråga. Vi kan trolla fram det mesta för er konferens eller er kick-off, möjligheterna är oändliga!

Kontakta Jessica på 070-557 80 78 eller lämna din intresseanmälan på www.skanesdjurpark.se/event

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Vidbynäs Gård och Konferens
Coor Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.