Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 793 st

Hällsnäs Hotell & Konferens

Hällsnäs Land Rover Experience
Naturupplevelse, känsla, äventyr. Målförverkligande totalupplevelse med känsla.

Vi kan nu erbjuda en exklusiv naturupplevelse. I Långenässkogen direkt inpå knutarna kan du nu följa med på en tur med våra Land Rovers (resan i sig är en upplevelse. Åk bil där du inte trodde det gick att gå) rakt ut i vildmarken.

Innehåll: Kombinera med upplevelse, miljö, lugn och provningar.
Eller låt oss sätta samman rätt kombination för er grupp.

På turen kan vi lägga in en eller flera tankeväckande aktiviteter för hela gruppen som ofta blir samtalsämnen under kvällen,
- vad lärde vi oss av övningen?
- hur kan vi tillämpa detta i vår organisation?

Hällsnäs glödkolsvandring
Varför, brukar vara den första frågan vi får när vi föreslår firewalking som aktivitet/upplevelse. Att vandra på glödande kol är inte en fysisk upplevelse utan något man gör för sin egen skull och en inre tillfredsställelse.

I vår vackra matateljé kan ni tillsammans med Krister Dahl (lagledare för kocklandslaget, OS guldmedaljör och ensam i världen med fyra guld i mat-OS) utveckla era matlagningsfärdigheter i en inspirerande miljö. Med en vidsträckt utsikt över sjön, i en kreativ miljö skapar vi den där magiska känslan som uppstår när man blandar trevligt umgänge med vacker och god mat, spännande drycker och nya erfarenheter.

Vi kan kombinera upplevelsen med er konferens så att ni som alltid på Hällsnäs uppfyller era affärsmässiga mål. Vårt professionella mötesteam står till ert förfogande med alltifrån grundläggande planering till genomförande av den ultimata matupplevelsen eller teambuilding övningen som lyfter gruppens blick mot nya mål.

SvanenSvenska MötenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Vidbynäs Gård och Konferens
Coor Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.