Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 537 st

Hälsoinspirerade konferenser

Med hälsoinslag i konferensen blir den både effektivare och hälsobyggande. Att utnyttja tillfällen som företagskonferenser för att väva in hälsoaktiviteter är ett utmärkt sätt att både underhålla och vidareutveckla företagets hälsosatsningar. Våra Hälsoarrangörer hjälper er att skapa ett skräddarsytt program.

Vi knyter ihop företag och konferensarrangörer med aktörer som levererar hälsoaktiviteter – på en lokal basis. Arrangörerna kan välja ut de resurser som passar bäst i varje enskilt fall och har tillgång till hjälpmedel för att skapa väl disponerade konferensupplägg.

En hälsokonferens kan vara väldigt mycket. Det kan vara den lilla projektgruppen som vill träffas på en inspirerande plats utanför kontoret för ett effektivt projektmöte där man väljer att lägga in ett pass med till exempel qigong för att skärpa sinnena. Det kan också vara ett helt företag som gör en gemensam hälsokickoff fylld med olika hälsoaktiviteter och där man drar upp riktlinjerna för det fortsatta hälsoarbetet.

Våra Hälsoarrangörer har verktygen för att sätta ihop ett konferensprogram med hälsoinriktning i precis den utsträckning som passar er just nu.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Kastellet
Lidö
Fjällnäs
Vidbynäs Gård och Konferens
Sommarbanner Snälltåget
Sommarhagen Banner
Arholma Nord

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.