Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

MCraft

Den envise gotlänningen Berra "Dakar" Marcusson med sitt företag MCraft levererar specialarrangemang med hög kvalitet genom att kombinera naturupplevelser, upptäckarglädje och individanpassade utmaningar.

grupp & konferens

Gotland har alla ingredienser som behövs för att lägga upp minnesvärda och givande program för större grupper, konferenser och smågrupper. Här finns den vackra naturen både som kuliss, spännande utflyktsmål och aktivitetsplats. Det är lätt att sätta ihop ett program med besök på olika intressanta ställen, möten med inspirerande personer, aktiviteter som utmanar både kropp och själ och självklart en matbit och fika! Picnickorgar, grillning eller gourmetmiddag - här hittar du allt.

Berra har ett brett kontaktnät över hela Gotland. Där ingår boendeanläggningar i olika prisklasser, restauranger, upplevelseföretagen som medverkar i Upplevelsefabriken och många andra inspirerande företag, personer eller platser. Kock kväll, Teambuilding, rib båt, terrängbil, MC, Häst, chokladprovning, cykla, paddla kajak, provsmaka gotländska specialiteter eller lek gutniska lekar - Berra kan ordna det mesta!

Föredrag:

Bondsorken från Gotland som en dag kom på att han skulle köra Dakar-rallyt: hur tänker en sån kille? I sitt föredrag på 1,5 timme (inkl 15 minuter frågestund) berättar Berra om sin bakgrund, yrkeskarriären från dagavlönad bonddräng till projektansvarig för internationella kraftverksbyggen, vad som ledde fram till hans beslut att som amatör genomföra ett av världens hårdaste rallyn, hur han förberedde sig och förstås hur han genomförde det - seg som en gotländsk "ainbuske" och uthållig som en rauk.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Coor Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.