Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 953 st

Evenemang Gotland

Din aktivitets- och upplevelsearrangör på Gotland
Evenemang Gotland är specialister på evenemang där lust, professionalism och kreativ lekfullhet går hand i hand.  Vi har genom åren utvecklat samarbete med de viktigaste och bästa aktörerna inom aktivitets- och upplevelseindustrin på Gotland.

Vi har det du söker
Är du ute efter en speciell upplevelse av Gotland? Är du ute efter är utveckla din grupp/ditt arbetslag? Eller är du ute efter lustfyllda, udda och utmanande aktiviteter den genuina gotländska  naturen, kulturen och delikatesserna? Vem ni än är – yrkeskollegor, nya eller gamla arbetslag eller intresseföreningar – vi tar hand om dig och dina vänner när ni kommer till Gotland.

Exempel på heldagsevenemang
Helikoptern lyfter er över det gotländska landskapet. Kenogubbarna är era ciceroner. Ni landar på östkusten och vandrar förbi strandängar och fiskeläge. Efter att ha utmanats av gotlänningar i gutnisk femkamp rövkrok, varpkastning och stångstörtning fortsätter färden med kanot innan dagen avslutas med att ni njuter av gotländska specialiteter och gotländsk natur och kultur nedsjunkna i en ångande mobil bastu eller badbalja vid strandkanten.

Vi skräddarsyr
Vi skräddarsyr alla evenemang efter dina önskemål om det så handlar om underhållning, aktiviteter eller visningar av gotländsk kultur och särart. Eller kanske en ångande bastu och badtunnekväll med middag vid någon strand. Vi ordnar lekar och tävlingar med gotländska förtecken, utflykter och Gps-orienteringar i världsarvsstaden Visby. Vi ordnar heldagsarrangemang runt om på Gotland och kurser med gruppdynamiska övningar och föreläsningar. Allt efter dina önskemål!

Vi hörs!
Thomas Wickman, grundare och eldsjäl

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.