Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

FuTURe

Ett pärlband av konkurser orsakade kollektiv skrämselhicka ifjol.
- När ett flygbolag går omkull påverkas hela branschen. Men vem tar notan? frågar Eva Moen Adolfsson, VD på Resia Travel Group, en av fyra tunga aktörer som diskuterar framtiden på TUR 2013. Detta är en av de framtidsfrågor och utmaningar som kommer att tas upp i debatten.
Manegen är krattad för årets hetaste branschdebatt. På framtidsseminariet FuTURe, som markerar upptakten till TUR 2013, möts fyra skarpa branschprofiler:

Eva Moen Adolfsson, resebyråbranschens okrönta drottning. Årets Chef på Grand Travel Award 2011. Resia har fem gånger utsetts till Sveriges bästa affärsresebyrå.

Ralph Axelson, entreprenör som bröt marken för reseförsäljning på nätet. VD för eTRAVELi med tio varumärken som omsätter 6,5 miljarder kr. Årets Chef 2008.

Torborg Chetkovich, koncernchef för Swedavia, som driver 11 flygplatser bl a Arlanda, Landvetter och Sturup. Har också 20 års erfarenhet av spårbunden trafik.

Anders Nissen, CEO för Pandox, hotellfastighetsbolag med 120 hotell i tio länder. Hotellportföljen, värd 24 miljarder kr, har ökat 22 gånger sedan börsintroduktionen 1997.
Utfrågare och debattledare på FuTURe är journalisten och författaren Carin Hjulström, även känd som programledare i TV.
Och precis som i ett populärt TV-program är den centrala frågan: Vart är vi på väg? Hur definierar panelen de viktiga trenderna? Vilka är möjligheterna, vilka är hoten?

FuTURe-seminariet är en del av Networking Day och äger rum i Svenska Mässans Kongresshall, onsdagen 20 mars, kl 15.30–17.45.

Datum: Onsdag 20 mars 2013
Tid: kl 15.30-17.45
Plats: Kongresshallen (Svenska Mässan, Göteborg)
Pris: 695kr ex moms/deltagare
I priset ingår förutom seminariebiljett även kaffe, smörgås samt entré till Welcome Mingle. Welcome Mingle bjuder på dryck, fingerfood och underhållning! Varmt välkommen till Nordens största mötesplats för besöksnäringen!

För att boka biljett klicka på Boka online.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Coor Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.