Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 873 st

Jesper Caron, föreläsare

Jesper Caron är ordförande i Riksförbundet för coacher och föreläsare. Han är också en flitigt engagerad föreläsare av företag som bland annat Ericsson, Volvo och Skanska.

Internationellt har Jesper Caron bjudits in till att tala och motivera personal på bland annat NASA, Siemens och Nasdaq.

2008 har Jesper Caron också tilldelats det prestigefyllda priset Competent Communicator Award från Toastmasters International.

Jesper Caron räknas idag till den nya generationens föreläsare. Med högt tempo och målinriktat budskap fängslas publiken. Han inspirerar, berör på djupet och lockar fram många skratt när han med största noggrannhet presenterar sina budskap.

- Det som jag vill med mina föreläsningar är att folk skall ha roligt som fasen och göra bestående förändringar. Just därför gör vi väldigt mycket på mina föreläsningar. Att sitta passivt och lyssna och tro att man sedan skall vara rustad för att använda det man lärt sig är ungefär som att tro att man får bra kondition genom att bara läsa om träning säger Jesper.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan
Vy Travel AB
Arholma Nord

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.