Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 856 st

Kreativ aktivitet

Varför inte erbjuda era konferensdeltagare något nytt och kreativt? Släpp loss fantasin och skapa något kul med ett personligt uttryck. Att få arbeta med sina händer och att ha roligt kan öppna upp för nya tankar och idéer. Jag kan med min breda hantverkskunskap erbjuda er roliga aktiviteter inom flera olika material.

Ni kan välja mellan att skapa med ull eller ståltråd, lära er göra eget papper, skapa vackra blommor i olika material eller göra en gemensam målning där inga konstnärskunskaper krävs.
Aktiviteterna passar lika bra på konferensen, företagsmötet eller för den privata tillställningen. I mina aktiviteter är föremålen enkla att göra och det passar alla även den som anser sig ha tummen mitt i handen. Vi arbetar med handverktyg och i stort sätt bara med naturmaterial. Aktiviteten anpassas efter gruppens storlek och önskemål och jag kommer till er.

Göteborg - Ulricehamn - Lidköping - Uddevalla - Falkenberg. Jag vänder mig till er som finns inom ett rimligt avstånd från Alingsås och att aktiviteten kan genomföras under dagen. Det som behövs är arbetsbord, stolar och tillgång till vatten med avlopp. Redskap och material tar jag med. Aktiviteterna tar ca 1,5 timme.

Är du intresserad av att boka någon aktivitet eller att få prisuppgift är du välkommen att ta kontakt med mig. Du kan också gå in på www.kreativaktivitet.se och läsa mer.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Lidö
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner
Äventyrsbanan
Arholma Nord
Coor Konferens

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.