Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Pensionat Solhöjden

Mysigt pensionat, beläget i centrala Mariannelund, nära Vimmerby och Astrid Lindgrens Värld, Eksjö och Hultsfred. Välkomna att konferera i en lugn och rofylld miljö. Pensionat Solhöjden ligger i idylliska Mariannelund, beläget mitt i Astrid lindgrens småländska hemtrakter, med vacker natur och många sevärdigheter inpå knuten. Hos oss är omtanken stor och vårt mantra är att du ska känna dig som hemma, oavsett om du här på semester med familjen, konfererar, reser i jobbet eller kommer hit för att äta god och vällagad mat.

Pensionatets boenderum, belägna intill den stora huvudbyggnaden, är alla nyrenoverade och unikt inredda med en personlig mix av fräscht modernt och gammaldags charm. Helhetsupplevelsen blir en varm känsla av omtanke. Samtliga rum ligger på markplan, med närhet till vår stora och lummiga trädgård. I anslutning till rummen finns gemensamma sällskapsutrymmen.

På Pensionat Solhöjden konfererar Ni i en lugn och avstressande sekelskiftsmiljö. Vi tar endast emot ett sällskap åt taget för att Ni som gäster ska få all uppmärksamhet och möjlighet att konferera ostört i en lugn miljö. Kontakta oss så skräddarsyr vi ett konferenspaket efter era önskemål.

Varmt Välkomna!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.