Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 975 st

Reaction

Vattenskotersafari – Att uppleva skärgården på ett helt nytt sätt…

Att köra vattenskoter är en blandning mellan fart, vatten och naturupplevelse.
Du kör själv - under erfaren ledning, efter inledande introduktion och säkerhetsutbildning. ReAction kan, som första företag i Sverige, erbjuda ett unikt sätt att uppleva Stockholms skärgård – på vattenskoter. Safarin utgår och avslutas normalt från vår hemmahamn i Stocksund, Danderyd. Deltagarantalet kan variera mellan 4-16 personer. Färdvägen, som går både på öppnare fjärdar och igenom idyllisk skärgårdsmiljö tar normalt ca 4 timmar. Självklart ingår säkerhetsutrustning såsom flytoveraller och glasögon.

ReAction värnar om säkerheten på sjön, samt visar hänsyn och respekt mot vår vackra skärgård och dess invånare. Maskinerna vi använder oss av är godkända, säkra, tysta och miljövänliga.
För de som gärna tar sig en pilsner eller två arrangerar vi även krogrundor med ”rib-båtar” i skärgården för både större och mindre grupper, eller varför inte prova på en tur på vår vedeldade bastuflotte med relaxroom, för att sedan kanske äta och dricka gott i vår nybyggda hamnkrog.

Alla dessa aktiviteter är ett utmärkt sätt att rama in en teambuilding-,konferens-, kickoff-, sälj- eller kundaktivitet.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

City Conference Center
Coor Konferens
Lidö
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs
Arholma Nord

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.