Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 029 st

Green hat People

Testa high tech-aktiviteten där verkligheten är spelplanen! Vi erbjuder Uppdrag på stan, Korta bensträckare på konferensgården, Coola spionäventyr och andra kul teambuildingaktiviteter. Man använder mobilen för att spela, och vi lovar en väldigt annorlunda upplevelse!

GREEN HAT CHALLENGE- Klurig teambuilding efter dagens möten! Fota, samla och klura! Grupperna måste vara kreativa och samarbeta för att klara av de uppgifter som de ställs inför. 25-1000 pers. Spelas i hela Sverige.

BENSTRÄCKAREN - Ett antal korta och roliga teambuildinguppdrag som mjukar upp lederna. Spelet kan spelas inomhus och tar ca. 30 min. De som vill röra på sig mycket springer ut och jagar koder. De som vill ta det lite lugnare letar efter svaren på frågorna inomhus. De som vill sitta ner och klura tar sig an tankenötterna. 25-1000 pers. Spelas i hela Sverige.

Hur funkar det? Vi tar ansvar för hela aktiviteten. Grupperna får låna en surfplatta där frågor och utmaningar kommer på löpande band. Svaren finns i omgivningen.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
City Conference Center
Coor Konferens
Äventyrsbanan
Lidö
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.