Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 834 st

Gastro Rally

GastroRally® är en ny och spännande form av event där vi kombinerar kulinariska upplevelser med intressant guidning av de platser vi besöker.
GastroRally® har valt ut de bästa krogarna, rotat i arkiven efter de mest spännande historierna. Er guide tar hand om allt, så att ni kan koppla av tillsammans med era gäster.

Vi har valt ut restauranger med utsökt mat och intressanta platser för våra vandringar och sjöturer. Det blir fördrink på en mysig bar, förrätt med vin på trevlig restaurang, varmrätt med vin på en tredje och vi avslutar med dessert och kaffe på vår slutdestination. Ni får chansen att umgås och kan byta bordskamrat under kvällen och, inte minst, få lära er lite nytt om fantastiska Stockholm med omnejd. Ett perfekt företagsevent och en trevlig avslutning på en konferensdag med mycket stillasittande.

Ta en stadsvandring i Gamla Stan med vinprovning alt ölprovning med en liten whiskyprovning som extra bonus. Missa inte våra populära sjöturer i skärgården. Vi åker runt med taxibåtar eller, juvelen i vårt utbud, lyxiga m/y Rozzo, en Princess 56. Läs mer på vår hemsida!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vidbynäs Gård och Konferens
SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.