Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 463 st

Birka Cruises events

EVENT OMBORD PÅ M/S BIRKA

Att lägga er företagskickoff, konferens, kundträff, konsert eller andra större event hos oss är som att hyra ett hotell, fast bättre. Och mer prisvärt. Allt finns samlat på ett ställe, både för jobb och avkoppling. Dessutom i en spännande miljö med skärgården utanför fönstret.

Förutom moderna konferenslokaler erbjuder vi eventytor, Östersjöns bästa kök, ett brett nöjesutbud, sol och pool, spa-avdelning och mycket mer. Ja, i princip allt ni behöver för att förena nytta med nöje.

Det bästa av allt, ni kan bli kapten för en dag och äga fartyget under 22 timmar. Vi lovar att det kostar mindre än ni tror.

EVENT I LAND PÅ KAJPLATS 155

I Birkas terminal vid Slussen, Kajplats 155, finns fyra konferensrum med havsutsikt. På Kajplats 155 finns dessutom cirka 800 kvadratmeter ytor för olika typer av event och möten samt en takterrass på cirka 100 kvm som är öppen sommartid. För er som väljer att kryssa så är ni incheckade för att kliva ombord på fartyget redan när ni kommer hit. Ni får bästa tänkbara service av vår konferensvärd.

Vår styrka ligger i flexibiliteten och alla möjligheter som våra terminalytor kan erbjuda. Centralt beläget vid Slussen erbjuder vi en fantastisk utsikt över Stockholm ström. Terminalen kan användas till frukostmöten, dagkonferenser, event och kvällsmingel av olika slag.

Exempel på passande evenemang:

Nätverksträffar
Lanseringar
Kundarrangemang
Relaseparty
Föreläsningar

Vi erbjuder frukost, fika, bufféer, snittar och smörgåsar. Självklart så har vi fullständiga rättigheter och ni får det bästa tänkbara service av vår konferensvärd.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vidbynäs Gård och Konferens
Kastellet
Sommarhagen Banner
Coor Konferens
Lidö
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.