Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 975 st

Tomas Event & Design - Allt inom möten

Vi på Tomas Event & Design är er helhetsleverantör inom Mötesdesign. Med detta menas att vi genom personlig projektledning jobbar tillsammans med dig från projektstart till leverans, det kan innefatta delar av mötet eller ett helt event.

Design och dekor
Vi vill hjälpa dig att skapa en minnesvärd, överraskande och passande design för ditt event. Det kan handla om att designa er mässmonter, dekorera er festlokal, ljuslägga en produktlansering eller att duka snyggt till er middag. Vi kan även erbjuda design och idéer där t.ex. fyrverkerier och specialeffekter kan anordnas.

Möten
Alla möten designas, därför träffas vi och genom grundlig behovsanalys tittar igenom syften och mål med ert event. Vi tycker att det är viktigt att förstå vad du vill uppnå för att sedan tillsammans med er designa ett event som når och överskrider era förväntningar. En genomtänkt process är grunden för ett framgångsrikt event.

Ni kan anlita oss om ni ska anordna en mässa, konferens, produktlansering, fest eller vill åka iväg på konferens/kick-off i Sverige eller utomlands.

Destinationer
Genom att välja destinationer där vi har mycket erfarenhet och kunskap kan vi erbjuda er en upplevelse som överraskar, imponerar och passar dina deltagare. Vi har projektledare med bred erfarenhet inom Sverige och utlandet och som specialiserar sig på att leverera events på "våra" destinationer nedan.

Tomas Event & Design levererar events med det lilla extra i destinationerna nedan:
• Gotland
• Swedish Lapland
• Barcelona
• London
• Mallorca
• Stockholm (såklart!)

Därefter levererar vi ett genomförande med personlighet, kvalitet och proffsighet kryddat med de 10 extra procenten.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Lidö
Fjällnäs
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.