Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 975 st

Arenabolaget i Linköping

Kapacitet

3000 deltagare

Med vårt centrala läge i Sverige och i Linköping utgör vi en utmärkt träffpunkt för alla sorters möten mellan människor, små som stora, konsert som konferens, lunch som galamiddag - vi möter ditt behov. Arenabolaget i Linköping erbjuder tre centrala anläggningar med konferens- och festlokaler i varierande storlekar och miljöer.

Konsert & Kongress
Flexibel konferens- och konsertanläggning och Linköpings klara mötesplats, med lokaler för seminarier, events, små mötesgrupper och allt som ryms där emellan.

Cloetta Center
Östergötlands upplevelsearena, för nästa mässa eller utställning finns här 3 700 kvadratmeter till din tjänst.

För att underlätta för dig som arrangerar en konferens eller kongress erbjuder våra projektledare er fullständig konferensservice, med allt ifrån anmälan och registrering till hjälp med att arrangera underhållning och aktiviteter i anslutning. Vårt nära samarbete med hotell och näringsliv skapar oändliga möjligheter för helhetslösningar. Engagemang är vår ledstjärna! Vi gör vårt yttersta för att mötet ska ge upplevelser som överträffar förväntningarna.

Förena nytta & nöje, vi ger er allt från skräddarsydda events, provningar och aktiviteter till temamiddagar och konferens- & konsertpaket.

Kontakta oss för mer information eller besök vår hemsida!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs
Lidö
Arholma Nord
City Conference Center
Coor Konferens

© Trido AB 2022
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.