Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 928 st

Lyckofigur - Showgrupp

Sedan 2004 har Lyckofigur levererat en bejublad show på konferenshotell och företagsfester runt om i hela Sverige, från Lofsdalen i norr till Malmö i söder. Med över 300 shower sedan starten är man ett av landets bäst anlitade showgäng.

Här ger vi dig fem enkla anledningar till att välja Lyckofigur som konferensunderhållning
Vi arbetar med den senaste teknologin inom ljud och ljus, allt för att kunden ska få en behaglig showupplevelse – inte skränig eller bullrig. Naturligtvis får kunden obegränsad tillgång till tekniken under kvällens gång för eventuella tal, egna uppträdanden och så vidare. Och självklart ingår allt ljud och ljus som behövs i priset för showen!

Det finns inga mellanhänder. Direktkontakten med showproducenten Daniel Brunskog följer med från första kontakt till genomförandet på plats. Risken för missförstånd är därmed minimerad.

Våra fyra artister har mängder med nationell och internationell rutin. Showen kan genomföras på stora scener eller mellan borden utan någon scen alls. Mellansnacket med publiken kan ske på flytande svenska, danska, engelska, tyska och spanska.

Vi har vana att jobba med allt från små julfester till utlandsuppdrag för multinationella företag. Alla kunder är lika viktiga och vi uppträder alltid seriöst och korrekt. Professionalitet och flexibilitet är ledorden. Kundens önskemål, inte artisternas bekvämlighet, sätts alltid i första rummet.

Du som kund kan vara med och bestämma showens innehåll. Vi har långt fler medleyn att välja på än vad som ryms under en vanlig showkväll. Unga, gamla, kvinnor, män eller en salig blandning? Vi skräddarsyr showinnehållet för att passa Din publik! Naturligtvis kan vi också tillverka nya medleyn efter dina önskemål.

"Med ett stort musikaliskt kunnande, ett brinnande engagemang och härlig utstrålning fångar showgruppen Lyckofigur publiken på ett fantastiskt sätt. De är mycket professionella i sin framtoning och läser av publiken föredömligt och jag kan varmt rekommendera Lyckofigur i alla sammanhang."
Fredrik Solheim, Försäljningschef, Hotel Tylösand

"Lyckofigur är mycket lyhörda för våra kunders olika behov och skräddarsyr gärna olika typer av underhållning. Vi anlitar i allt större utsträckning showteamet för kvällsunderhållning."
Jonas Edberg, VD, Hooks Herrgård

"Jag är mycket nöjd med Lyckofigurs insatser under vår höstkonferens på Malta där de underhöll 400 personer i barer, på restauranger och på båtar. De var mycket uppskattade och jag skulle själv inte tveka på att använda mig av dem igen."
Mathias Damberg, Marknadschef, Husqvarna Sverige

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Äventyrsbanan
Lidö
Arholma Nord
Coor Konferens
Vy Travel AB

© Trido AB 2023
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.