Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 793 st

Easy Kit

Skicka e-post

Easy Kit

070-576 56 10

Kerstin heds väg 38
776 93 Hedemora

Vi försöker vara mer än bara ett coverband. Nya tider skapar nya förutsättningar och vi inser att en musikalisk bredd är nödvändig. Att servera en helgjuten hårdrockskväll, spela på en after ski eller göra en krogshow med Lill-Babs är helt skilda saker. Du som arrangör vill kunna variera dig och servera ett brett musikaliskt utbud. Vi hjälper dig med det.

Easy Kits samlade erfarenheter inom musikbranschen överträffar det mesta i branschen. Medlemmarna har många olika musikaliska bakgrunder, vilket har skapat ett sällsynt färgrikt band. Allt ifrån melodifestivaler, husband i TV och i andra sammanhang, otaliga rock-, pop-, soul-, jazz- och popband, låtskrivande, teater-, filmmusikkomposition finns med i bagaget hos medlemmarna i Easy Kit.

Med kompetent, energiladdad och personlig sång av Lotta Nilsson i spetsen, och ett fundamentalt svängigt kompband fyllt med spelglädje i botten, är receptet fullbordat. Total lycka. Easy Kit.

Ofta kompar vi artister också. Kraven är höga och vi levererar. En artist som gästar oss eller vill göra en komplett show, skall ges rättvisa chanser att visa sitt bästa jag och vi ska ha roligt tillsammans. Det vinner alla på.

Något eventbolag är vi inte. Det finns massor av bra sådana redan. Vi är ett fantastiskt bra band helt enkelt. Oavsett om du beställer ditt event från exempelvis Mötesfabriken, Programbolaget, TWA eller Creative events så kan du fråga efter oss. Vi samarbetar med massor av eventbyråer och det finns helt säkert fler bolag som vi inte ännu haft nöjet att samarbeta med. Kanske jobbar just du som läser detta på ett av dem. Du kanske helt enkelt äger en krog också. Har du missat Easy Kit?

Om du vill ha en extra artist på scenen så samarbetar med de flesta av de stora Artistbolagen. Du kan fråga efter oss när du bokar artisten hos exempelvis Stockhouse, Artist & eventbolaget, 2 Entertain, Blixten och Co, United Stage eller MLP för att bara nämna några...eller också hjälper vi dig att hitta rätt artist.

Bandmedlemmar
Lotta Nilsson - Sång
Thomas Granestad - Gitarr
Lars-Olov Johansson - Keyboards
Mårten Ronsten - Trummor
Niclas Arn - Bas

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vidbynäs Gård och Konferens
SF Bio Möten & Event
Coor Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.