Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 793 st

Ocean Group

Ocean Group är en eventbyrå med bas i Göteborg. Vi arbetar med att hjälpa våra kunder att stärka sina relationer med kunder och även med den egna personalen. Våra medel är att arrangera konferens, företags kickoff, events, upplevelser och teambuilding. Vi har arbetat med Västkusten och Bohuslän under många år och anser att detta är en unik arena för konferenser och events. Vi har själva tidigare byggt upp och drivit allt från en egen konferensanläggning till flera restauranger och ett aktivitetsbolag på Västkusten och i Bohuslän och besitter därför unik kunskap från alla aspekter av vad som är viktigt att tänka på när man planerar och genomför ett lyckat event.

I vår arbetsprocess sätter vi alltid målet och syftet med ett event främst och har därför alla möjligheter öppna. Efter att ha enats om mål tar vårt team kostnadsfritt fram ett par förslag som presenteras för er.

Destinationen och aktiviteterna är bara delar av ett event eller en konferens och skall väljas för att på bästa sätt uppfylla syftet vilket är att skapa en fantastisk upplevelse som bygger starka och långvariga relationer och därmed ger våra kunder fler affärer eller mer högpresterande medarbetare.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Vidbynäs Gård och Konferens
Coor Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.