Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 560 st

VIA Sweden

Pris per person från 225:-

Kapacitet

70 deltagare

Evenemang, möten och ljusdesign
Vi på VIA Sweden kan hjälpa er att skapa mötesplatser och aktiviteter utöver det vanliga. Vi är specialiserade på event, konferenser och aktiviteter inom ljusdesign. Tidigare uppdrag har varit bl.a. Norra Europas största ljusevenemang för offentliga miljöer, internationella och lokala seminarier och kurser för yrkesverksamma inom ljusindustrin samt allmänheten.

Alströmerska Magasinet - en ljuspunkt i Alingsås
Mitt i Alingsås kärna och med blott en minuts promenad från både hotell och tågstation ligger stadens äldsta byggnad Alströmerska Magasinet. Här blandas modern teknik stilfullt med historiska detaljer i de ljusa konferenslokalerna, vilka stimulerar till kreativitet och effektivitet. Möteslokalerna är mycket flexibla och således anpassade för alla typer av seminarier, konferenser och sammankomster.

Allt ljus på er
Vi på VIA Sweden hjälper er gärna att sätta ihop ert nästa event eller er kommande konferens. Vi erbjuder även kurser och wokrshops med inriktning på ljusdesign, både nationellt och internationellt helt utifrån era önskemål. Hjärtligt välkomna att kontakta oss på VIA Sweden

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Fjällnäs
Vidbynäs Gård och Konferens
Kastellet
Lidö
Sommarhagen Banner
Arholma Nord
Coor Konferens

© Trido AB 2021
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.