Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 800 st

Logga in

E-post

Lösenord

Glömt ditt lösenord?

E-postadress

Skapa konto

Din e-postadress E-postadress *

Ditt för- och efternamn Namn *

Välj ett lösenord, minst 6 tecken Lösenord *

Upprepa lösenordet du fyllde i ovan Upprepa lösenord *

användaravtalet

Användaravtal

Ett konto på Konferens.nu är helt kostnadsfritt och inga krav ställs på kontoinnehavarna, mer än att de uppgifter som lämnas är korrekta samt att svensk lag och detta avtal efterlevs.

Kontot är personligt och får inte utnyttjas av flera personer. Det får heller inte överlåtas till annan person. Kontoinnehavaren får inte lämna ut användarnamn och lösenord till annan än målsman eller förmyndare.

Konferens.nu riktas till den svenska marknaden. Allt material på webbplatsen ska bedömas enligt svensk lagstiftning.

Konferens.nu respekterar personlig integritet och hanterar därför kontoinnehavarens informationen varsamt och konfidentiellt. Vissa användarmönster kan komma att sparas. Denna information använder vi oss av när vi vidareutvecklar våra tjänster. Kontoinnehavaren kan när som helst ändra sina uppgifter eller avsluta sitt konto. All lämnad information kommer då raderas från Konferens.nu’s servrar.

Konferens.nu äger rätt att utan föregående underrättelse till kontoinnehavaren ändra tjänstens innehåll, funktion och förutsättningar. Konferens.nu har även full rätt att stänga konton om misstanke om missbruk eller olagliga handlingar upptäcks. Ett konto kan också stängas om giltig e-postadress saknas.

Konferens.nu garanterar inte att innehåll och funktioner är fria från fel eller brister. Konferens.nu ansvarar inte heller för innehåll eller funktion på webbplatser som denna länkar till, eller för direkta eller indirekta förluster som kan uppkomma i samband med användandet av webbplatsen eller webbplatser som denna länkar till. Konferens.nu fråntar sig allt ansvar för kontoregistret i händelse av dataintrång eller annan yttre påverkan utanför vår kontroll.

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vidbynäs Gård och Konferens
SF Bio Möten & Event
Coor Konferens

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.