Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 238 st

Dragon Gate

Håll dina affärsmöten i en ljus och exklusiv kinesisk miljö med väggar nästan helt bestående av fönster, vilket erbjuder en fantastisk utsikt över stora delar av Dragon Gate och det omgivande landskapet.

I pauserna eller för det enskilda samtalet finns ytterligare en våning. Här finns inredning och utrustning för att ställa i ordning, förbereda och inta kaffe, förfriskningar och smårätter. Till och från restaurangen och huvudbyggnaden tar ni er via en speciell gång inuti muren i skydd mot alla sorters väder.

På kulturcentret Dragon Gate har vi enligt kinesisk byggtradition byggt upp en fysisk, lättillgänglig mötesplats som ska bli en kulturell bro mellan Kina och Sverige. Visionen är att öka det kulturella och industriella utbytet mellan våra länder.

Företag och organisationer från hela Sverige och Europa har möjlighet att hålla konferenser och affärsmöten i centret, med möjligheten att öka sina kunskaper om kinesisk kultur, filosofi och affärsmannaskap och samtidigt utnyttja tillfället att spontant eller planerat, knyta kontakter med kinesiska investerare, myndigheter och organisationer som då och då besöker Dragon Gate.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Gyllene Uttern Hotel Group
Nordic Camping & Resort
Vår Gård Saltsjöbaden
Sodexo
Fjällnäs
Fotografiska Banner
Sommarhagen Banner

© Trido AB 2018
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.