Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 438 st

Best Western Täby Park Hotel

Kapacitet

344 deltagare

Fyra, fyrtio eller fyrahundra personer...? Ni är alla lika välkomna! Hos oss på Best Western Täby Park Hotel and Conference väntar 9 konferensrum inspirerade av stora världsmetropoler som New York, London och Paris. Här finns 13 grupprum och en hörsal med bekväm biosittning för hela 344 deltagare. Och om det känns trångt finns vår flexibla utställningshall som mäter 425 m2 och har rymliga 10 meter i takhöjd...

Om Best Western Täby Park Hotel
På Best Western Täby Park bor du förstklassigt, prisvärt, Svanenmärkt och nära Stockholm city. Här finns 147 ljusa och rymliga rum och dessutom 200 gratis p-platser! Hotellet ligger strax norr om Stockholm, på väg mot natursköna Roslagen och är ett modernt fyrstjärnigt hotell med trivsel, design och kvalitet. Alla rum har sängar från Hästens för högre komfort, TV med filmkanaler och gratis bredband. Hotellets standardrum är ljusa rum med modern inredning. Vi erbjuder både enkelrum och dubbelrum samt ett antal uppskattade familjerum för upp till fyra personer. Affärsrummen är lite större än standardrummen och innehåller även en soffgrupp för mindre möten. De är också extrautrustade med CD-spelare, morgonrockar och kaffe/te-kokare.

Best Western Täby Park Hotel & Conference har ett modernt konferenscenter med hela 24 flexibla och välutrustade möteslokaler, varav en tekniskt fulländad hörsal med plats för 350 delegater, och en 425 kvm stor utställningshall som rymmer en hel cirkus.

På Best Western Täby Park finns tre restauranger där vår köksmästare (Årets kock 1992!) och sommelier komponerar utsökta menyer för våra gäster. Mat och dryck är i centrum när man besöker Täby Park Hotel och vårt kök och vår personal håller absolut toppklass och älskar att överraska våra gäster med vällagad mat och spännande smaker. Restaurang Rotundan är hjärtat i hotellet. Med sina tre våningars takhöjd ger rotundan en speciell atmosfär åt huset. Förutom den goda maten är Rotundan ofta värd för olika konstutställningar. Alldeles intill ligger vår engelsk-inspirerade lounge där man kan ta en drink före maten eller kanske en "afternoon tea" fram för brasan.
Silks Pub heter vår trivsamma bar. Silks är egentligen namnet på de färgglada och glansiga dräkter som jockeys bär och anspelar på närheten till Täby Galoppbana.

Varva ner någon timme i Täby Parks bastu och relaxavdelning. Omklädningsrum och handukar finns i anslutning till bastun så det är bara att gå ned och njuta. Gratis entré för hotellets gäster. Hos oss kombinerar du dessutom boende i Täby med spännande hästkapplöpning på Täby Galopp, en tur i Sveriges största shoppingcenter eller några slag på en av de fem närbelägna golfbanorna. Vi erbjuder populära golfpaket!

Best Western Täby Park Hotel & Conference är medlem i Best Western Hotels, ägs av Nobis Hotels, Restaurants & Conference som bl.a. driver stjärnkrogen Operakällaren, nattklubben Café Opera och designhotellet J och Restaurant J i Nacka Strand.

Best MeetingBest WesternNobisSvanenVisita

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Dalarnas Hus
Vår Gård Saltsjöbaden
Taxikurir banner
Sodexo
Artipelag
Fotografiska Banner

© Trido AB 2018
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.