Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 277 st

Arnoldshuset Konferenser

Arnoldshuset konferens- & festvåning är belägen på planet ovanför The Spy Bar med utsikt över hela Stureplan från den rundade balkongen. Den representativa sekelskiftesvåningen passar lika bra för den eleganta festen, som för konferensen eller styrelsemötet med efterföljande middag.
En toppmodern köksstudio har tagits fram under våren 2007. Här erbjuds grupper från 8 till 22 personer en förstklassig kulinarisk matlagningsupplevelse med tillhörande drycker under handledning av den prisbelönte kocken Karl Ljung. Exempel på andra aktiviteter som erbjuds i Arnoldshuset är chokladprovning med Sveriges mest ansedda konditor, Magnus Johansson, eller varför inte en exklusiv champagneprovning med världsmästaren Richard Juhlin?

För kunder med höga sekretesskrav finns möjlighet till särskilda säkerhetsarrangemang. Totalt har Arnoldshuset kapacitet att ta emot upp till 100 sittande gäster samtidigt.

Våra konferens- & möteslokaler
Arnoldshuset erbjuder arrangemang för konferens, seminarium, styrelsesammanträden, presskonferenser eller kongresser i en stimulerande, exklusiv och fängslande vacker miljö med personlig och professionell service. Konferensanläggningen består av ett antal möteslokaler vilka kan disponeras var för sig, i kombination som arbetslokal och pauslobby, eller tillsammans som exempelvis show room. Det går utmärkt att använda Arnoldshuset som en ren mötesplats för en affärslunch med dina kollegor eller hålla ett frukostmöte. Lokalerna lämpar sig för de flesta typer av mötestillfällen och kan varieras på många olika sätt. Anläggningen kan bokas för hel- eller halvdagskonferenser. Mat och dryck serveras efter önskemål. Vårt eget kocklag serverar bl.a. frukostbufféer, lunch samt för- och eftermiddagskaffe.

Vår festvåning, i en vacker, luftig och inspirerande sekelskiftesmiljö tillhandahålls det senaste inom mat och dryck samt personlig och professionell service. Från små till större sammankomster passar Arnoldshuset festvåning utmärkt. Den trivsamma miljön och den vällagade maten gör det lätt att avnjuta en trevlig företagsfest, en representationsmiddag eller varför inte en cocktailtillställning? Vi levererar färdiga menypaket eller så hjälper vi till att skräddarsy er egen festmåltid. Arnoldshuset festvåning erbjuder allt från lättare bufféer till utsökta avsmakningsmenyer. Vår festvåningsansvarig står till tjänst med att rekommendera viner till den valda menyn, allt för att göra er kväll oförglömlig!

Via oss når ni även några av Stockholms mest attraktiva och populära nattklubbs- och eventlokaler. Dessa lokaler står via oss till ert förfogande. Vad sägs t.ex. om att ha en exklusiv tillställning för ert företag och/eller era kunder på The Spy Bar, Sturecompagniet eller på nya Ambassadeur?

Vägbeskrivning
Mitt i centrala Stockholm. Alla våra lokaler ligger på eller i anslutning till Stureplan. Arnoldshuset Konferens- och Festvåning ligger på planet ovanför The Spy Bar på Birger Jarlsgatan 20.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Vår Gård Saltsjöbaden
Sodexo
Fotografiska Banner
Sommarhagen Banner
City Conference Center
Catch & Relax

© Trido AB 2018
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.