Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 345 st

Bylgia Konferens

Välkommen till Bylgia Konferens! Bylgia Konferens ligger centralt i Malmö vid Västra Hamnen. Bylgia Konferens erbjuder fyra olika lokaler, den största med plats för 70 personer. Endast fem minuters promenad från Bylgia Konferens ligger Sirius Konferens, en systeranläggning till Bylgia som erbjuder en möteslokal och stora och ljusa mingelytor. Konferensrummen är moderna och har alla möjligheter för önskad teknisk utrustning. Våra lokaler passar även bra för seminarier, produktlanseringar, workshops, jubileer och kvällsarrangemang. Med omsorg i kombination med professionell service ser vi fram emot att få göra vårt bästa för er.

Med Öresund som granne
Söker ni den lilla personliga konferensanläggningen med många möjligheter är Bylgia och Sirius Konferens det rätta valet. Precis intill vattnet vid Västra Hamnen ligger Bylgia Konferens. Med bara fem minuters promenadväg från centralstationen och bra kommunikationer är det lätt att ta sig till oss. Våra fem möteslokaler och ljusa mingelytor lämpar sig för allt från avdelningsmöten till seminarier, jubileer och kvällsarrangemang. Caféet erbjuder uppiggande pausförtäring och fräscha luncher.

Flexibla lokaler
Här finns allt du behöver för ert möte. Våra lokaler är flexibla och vi kan stå till tjänst med både workshops och festtillställningar. Tillsammans med våra coffeeshops och restaurangpartners erbjuder vi det mesta. Fråga oss gärna om specialarrangemang som vinprovning och temakvällar som avslutning på en dag fylld med inspiration!

Anpassat enligt era önskemål
Vi rättar oss efter era krav och är lyhörda för önskemål som dyker upp under planering och pågående konferens. Vi vill svara upp mot de behov som kan uppstå och göra det på bästa möjliga sätt. Vi tar självklart hand om allt från bokning till uppföljning av konferensen! Bredband ingår i samtliga lokaler och vi anpassar den tekniska plattformen till just ert evenemang.

Hör av er till oss! Vasakronan Service Partner har flera konferensanläggningar i och kring Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vasakronan Service Partner

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Villa Thalassa
Gyllene Uttern Hotel Group
Nordic Camping & Resort
Vår Gård Saltsjöbaden
Sodexo
Sommarbanner Snälltåget
Fjällnäs

© Trido AB 2018
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.