Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 239 st

AUG Historiska aktiviteter

Vi erbjuder en mängd aktiviteter, mat och dryck med historisk prägel.

Hertig Magnus mönstring på Vadstena Slott
Danskens armé ligger på lur i Skänninge. De har redan anfallit en gång och det dröjer inte länge förrän de tänker slå till igen.

Året är 1567 och det nordiska sjuårskriget rasar. Hertigen av Östergötland behöver förstärkning i den mäktiga vasaborgen och vill nu att du ställer upp. För kung och fosterland…

Hertig Magnus mönstring består av tre delar. Guidning på slottet av hertig Magnus själv, stridsövningar i och kring slottet och sist men inte minst mat med bar i slottskällaren.

Karolinervärvning på Charlotenborgs Slott
Året är 1704 och kung Karl XII behöver fler Karoliner till sin armé, som så ofta när man står i krig mot ryssen. Generaler runt om i landet har fått i uppgift att värva dessa soldater och därför har nu Adam Ludwig Lewenhaupt bjudit in dugligt folk till sitt hem, Charlottenborgs slott, för att pröva deras färdigheter.

De deltagande ska utföra uppdrag och kommer röra sig runt om på slottet med hjälp av karta. De kommer att bli belönade med silvermynt efter prestation och vinnande lag blir privilegierade officerare.

Är du modig nog att stå emot ryssen i kung Karl XII:s armé? Ja det får vi snart reda på. Efteråt avnjuts en fantastisk 1700-talsmiddag i gröna salongen. Själklart finns där både konfekt- och brännvinsbord att ta för sig vid.

Vi erbjuder roliga och omväxlande arrangemang för grupper, stora som små. Ring eller skicka e-post för offert.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Sommarhagen Banner
Nordic Camping & Resort
Sodexo
Catch & Relax
Ballbreaker julbord
Äventyret Aladdin
Isaberg

© Trido AB 2018
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.