Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 462 st

AnderssonLangendorf

AnderssonLangendorf erbjuder högklassig underhållning som saknar motstycke i Sverige idag. En väl avvägd kombination av stand-up comedy, visuell humor och spektakulära cirkusakter. Detta är underhållning som hjälper dig att skapa ett minnesvärt arrangemang. Ett arrangemang man talar om, ett arrangemang som sticker ut. Det här är inte ordinär underhållning. Det är AnderssonLangendorf.

AnderssonLangendorf är Klas Andersson och Stefan Langendorf; två rutinerade entertainers som med en stark utstrålning och en otrolig förmåga att engagera sin publik bjuder på underhållning med skrattet i fokus. Underhållning som är perfekt för middagar, galor och företagsarrangemang.

Under dryga tio år som professionella artister har AnderssonLangendorf skapat en unik underhållningsform genom att kombinera verbal humor och situationskomik med spektakulära cirkusdiscipliner och fascinerande magi. Spectacular comedy entertainment.

Detta är en upplevelse svår att beskriva i ord, men för att göra ett försök: Det är snyggt. Det är roligt. Det är spektakulärt. Det är AnderssonLangendorf helt enkelt.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Taxikurir banner
Ballbreaker julbord
Gyllene Uttern Hotel Group
SF Bio Möten & Event
Nordic Camping & Resort
Dalarnas Hus
Vår Gård Saltsjöbaden

© Trido AB 2018
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.