Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 822 st

Fotografiska event & konferens - Möten med utsikt och insikt

Fotografiska – möjligheternas mötesplats.
Fotografiska är en internationell mötesplats för fotografi, belägen vid Stadsgårdskajen med underbar utsikt över Stockholms hamninlopp. I våra inspirerande lokaler finns alla möjligheter att skapa minnesvärda konferenser, event, fester och möten.

Vi har lokaler i alla tänkbara storlekar. Från det mindre rummet för dagskonferensen till det stora eventet med upp till 800 personer. Alla våra konferensrum är utrustade med all teknik som krävs och i vår största lokal, F1, finns ett Watchout-system som ger er möjlighet att projicera bilder och filmer över hela väggytan. Vi har också en fullt utrustade TV-studio.

Mat och dryck är viktiga inslag
Fotografiskas restaurang blev utsedd till världens bästa museirestaurang
2017 vid Leading Culture Destinations Awards. Våra smakupplevelser baseras på det ekologiska och närproducerad och menyn styrs av vilka råvaror som är bäst för dagen.

Aktiviteter som ger nya tankar
Tack vare fotokonsten kan vi bjuda på en unik inramning. Kanske kan en guidad visning vara ett trevligt avbrott i konferensen? Eller varför inte passa på att gå en fotokurs. Välkommen att boka ett möte i möjligheternas hus!

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.