Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 822 st

Malmö Aviation

Vi är flygbolaget som bryr sig om dig.
Vi vill inte vara störst. Vi vill ha flest nöjda resenärer. Så vi försöker göra din resa så enkel och smidig som möjligt - från bokningen till dess att du är framme.

Vi bryr oss om din resa.
Vi ser till att incheckningen går smidigt. Med Malmö Aviationkortet reser du biljettlöst. Och du kan checka in så sent som tio minuter före avgång - det tar bara sex sekunder om du reser med handbagage.

Vi bryr oss om din tid.
De allra flesta resenärer tycker att det viktigaste av allt är att komma fram i tid. Därför är vår ambition att alla våra flygturer ska hålla tidtabellen. Trots en mycket hög frekvens på våra avgångar lyfter 95 procent av våra inrikesflyg som de ska. Det gör oss till ett av Europas punktligaste flygbolag.

Vi bryr oss om dig.
Väl uppe i luften serverar vår trevliga personal alltid en kostnadsfri måltid och det finns flera olika tidningar att bläddra i. Före landning bjuder vi på en varm handduk.

Storstädernas flygbolag.
Vi är ett litet och personligt flygbolag, men ändå det största som trafikerar Stockholms cityflygplats med inrikesflyg till Malmö, Göteborg och Umeå. Från Göteborg kan du dessutom ta dig ända till Nice. Med vår samarbetspartner Brussels Airlines når du Europa och så långt som USA och Kina.

Bromma - mitt i city.
Tack vare att våra flygplan uppfyller Brommas alla hårda miljö- och bullerkrav kan vi flyga dig ända in till city. Så välj Bromma när du reser till och från Stockholm. Då reser du bekvämt och spar både tid och pengar.

Stockholms cityflygplats.
Bromma är en liten och effektiv flygplats. Med korta avstånd till allt från parkering till bagageinlämning och säkerhetskontroll går incheckningen på ett kick.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Vidbynäs Gård och Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.