Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 501 st

Blue Hotel

Skicka e-post

Blue Hotel

08-505 637 00

Elfviks udde
181 90 Lidingö

Ess Hotell AB

0768-78 83 50

Carlbergsgatan 10
412 66 Göteborg

Inspirerande konferenser i Stockholms skärgård - 20 minuter från Stureplan. Oavsett om du vill komma bort från arbetsplatsen ett par dagar, ta tillfället i akt att fira en framgång eller lägga och förankra en ny strategi så finns det förmodligen inte en bättre plats att hämta kraft, energi och inspiration på.

På Blue Hotel, längst ut på Lidingö finns förutsättningarna för en lyckad konferens. Mötesanläggningen har storslagna omgivningar och är byggd och designad för konferenser, utbildningar och events. Grupper från 2 till 150 personer kan samlas i en kreativ miljö som alstrar nya idéer.

Blue Hotel underlättar det personliga mötet och idéutbytet. Anläggningen med sina 16 mötesrum är ideal för konferenser och har en historia som går tillbaka till 1960-talet. Då som nu är Blue Hotel omtalad för sin funktionella och mötesorienterade arkitektur. Alla konferensgäster njuter av havsutsikt från matsalarna, barerna och loungerna. Även alla som övernattar i något av hotellrummen har vy över vattnet eller skogen från sina fönster. Vi har konferensrum för upp till 150 personer, 63 hotellrum med totalt 90 bäddar samt restaurang med plats för 150 gäster.

Träning, tävling, SPA och teambuilding är exempel på aktiviteter som vi erbjuder för att förgylla konferensen ytterligare.

SvanenSvenska Möten

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Eckerö Linjen
Dalarnas Hus
Vår Gård Saltsjöbaden
Sodexo
Sommarhagen Banner
Fotografiska
Artipelag

© Trido AB 2017
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.