Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 552 st

Fredgagården

Fredgagården är beläget mittemellan Norrköping och Kolmården, vid Bråvikens norra strand. Varje morgon när du vaknar på Fredgagården har havet tagit en ny skepnad. Det är omöjligt att inte fascineras. Fönstren från rum, matsal och spa blir som inramningen av en ständigt föränderlig tavla. Välkommen till oss för att dela vår beundran.

Logi
När du somnar på Fredgagården, somnar du till ljudet av naturen. Alla våra 20 rum har fönster mot vackra Bråviken. Hos oss får du tid att slappna av och andas in nuet. Våra rum har dusch, toalett, tv och trådlöst internet. Boka gärna något av våra boendepaket med golf eller spa.

Mat
Kanske låter det kaxigt, men på Fredgagården får vi ofta höra att vi har Östergötlands bästa mat. Vad vi vet säkert är att vår mat lagas med kärlek och omtanke. Vi använder oss av färska råvaror som ofta kommer från lokala leverantörer. I Birgittas sal har du givetvis utsikt över Bråvikens vida vatten. Vid större fester kan vi erbjuda plats i Ernst & Hilmas sal, som tar ytterligare 100 personer.

Konferens
Konferera i en avslappnande miljö. Vi har konferenssalar för upp till 80 personer. Konferenssalarna är modernt utrustade med pc-kanon, tv/dvd och trådlöst internet.Vi kan erbjuda olika alternativ och kostnadsnivåer utifrån era önskemål.

Spa och rekreation
Njut av utsikten från vår rogivande spa-avdelning, där du finner bubbelpool, bastu och möjlighet till ett flertal sköna behandlingar. Ett besök i vårt spa går självklart att kombinera med mat och logi. Titta in på vår hemsida för att läsa mer om våra spa-paket.

Bröllop och fest
Vad är vackrare än ett bröllop vid havet? Vi kan ordna allt från vigsel till middag och fest. Varför inte fira bemärkelsedagen, dopet eller ordna begravningsmiddag hos oss. Vi hjälper till att forma en meny och ett upplägg som passar just er.

För priser och mer information, besök gärna vår hemsida.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Sommarhagen Banner
Sodexo
Gyllene Uttern Hotel Group
Dalarnas Hus
Vår Gård Saltsjöbaden
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 2017
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.