Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 2 485 st

Fagerudd Konferens

Fagerudd Konferens

Välkommen till Mälardalens mest omtänkande mötesplats!
"Omtänkande" – ett ord som inte finns, men som för oss har stor innebörd. Tänka om, tänka nytt, tänka två gånger och omtanke är en del av betydelsen vi ger ordet. Tillsammans med våra andra ledord "kompetens" och "atmosfär" bildar det grunden för Fagerudds mission: ”Att tillsammans med våra gäster skapa lyckade möten!”

Vårt mål är att göra Fagerudd till en naturlig mötesplats för våra gästers möten med varandra och med oss. Vi vill att de ska prata om Fagerudd både länge och väl efter hemkomsten.

Lokaler för möten
8 större konferenslokaler och 18 grupprum. Vår stora sporthall är unik och kan även användas till mindre mässor eller som utställningslokal. Där kan också större evenemang arrangeras. Till exempel spelade SVT in Antikrundan här hösten 2008. Det finns dataprojektor fast monterade i alla större lokaler och vi har några fler att låna ut kostnadsfritt. Trådlöst internet finns på hela Fagerudd.

Logi
60 rum fördelat på 21 enkel- och 39 dubbelrum, totalt 99 bäddar. Alla rum är nyrenoverade och har dusch och toalett, TV, hårtork och trådlöst internet. De flesta rummen har sjöutsikt.

Mat och dryck
Maten på Fagerudd är fantastisk. Från utvalda, gärna lokalt tillverkade råvaror lagas den med försiktighet och omsorg för att våra gäster ska känna sig lätta och mätta under sin vistelse på Fagerudd. Vackra uppläggningar och kreativa presentationer kompletterar upplevelsen. Lunchen är en tvårätters måltid med serverad förrätt och varmrätt, vegetariskt alternativ och sallad från buffé. Till middagen serverar vi tre rätter vid dukat bord och kompletterar med ett utvalt vinpaket för dem som så önskar.

Specialiteter/aktiviteter
Vår stora sporthall står till våra gästers förfogande utan extra kostnad. Där kan man spela innebandy, pingis eller ha egna aktiviteter. Där finns två bastuavdelningar med omklädningrum som kan användas fritt. Vid strandkanten ligger Näcken, vår omtyckta bastu, med två bastu- och omklädningsrum, en skön relaxavdelning med välfylld kyl med öl, vatten och vin. Utanför Näcken finns en vedeldad balja som tillval. Näcken och den vedeldade baljan hyr man i tvåtimmarspass.

Kommunikationer
Tåg till Enköping, därifrån tar man lätt taxi ca 7 km till Fagerudd. Vi har specialavtal med Taxi Enköping och Mälardalens Taxi. Med egen bil tar man sig till Fagerudd via Centrum av Enköping och följer skyltar mot Fagerudd. Ca 4 km. Vi hjälper gärna till med bussbeställning om ni vill samla hela gruppen och åka gemensamt till Fagerudd. Miljövänligt och enkelt.

SvanenSvenska Möten

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

SF Bio Möten & Event
Gyllene Uttern Hotel Group
Nordic Camping & Resort
Dalarnas Hus
Vår Gård Saltsjöbaden
Taxikurir banner
Sodexo

© Trido AB 2017
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.