Konferens.nu

Sök konferens i Sverige – 1 814 st

Soundflower Event AB

Pris från 7000:-

Priset är för en musikduo inkl ljudanläggning.

Soundflower Event AB - Vi erbjuder liveframträdanden och hyllningskonserter.

Soundflower livemusik
Soundflower förmedlar en kärleksfull stämning med klassiker från sexti och sjuttiotalet, visor men också nyare låtar. Vårt glada scenuttryck återkommer även i backdrop och kläder. Vi kan erbjuda Soundflower som duo med sång, akustisk gitarr och rytminstrument eller växa till skalbart till trio med Keyboard eller fullt band. Vill du veta mer kontakta oss på [email protected]

Cornelis & Damerna

Cornelis & Damerna
En hyllningskonsert med glimten i ögat och närhet till publiken hyllar vi våra älskade artister Cornelis Vreeswijk, Monica Zetterlund och Barbro Hörberg. Kom och dela denna kväll tillsammans med oss i en absolut ”vinyl” stämning.
Vill du veta mer kontakta oss på [email protected]

Waterloo

ABBA hyllningshow
Hyllningsbandet Waterloo med målet är att vara så lika originalet som möjligt och ge publiken en känsla av att de ser ABBA live på scen igen. 1999 hade de sitt genombrott i det populära programmet ”Sikta mot stjärnorna”. Detta gjorde att de kom till finalen i Manchester- ”Stars-in Euro Eye”

Skräddarsydda liveframträdanden

Uppträdanden framförda efter dina önskemål. Allt från en stor show för stora arenor och konserthus till mindre singbackshower, musik duo, trio eller kvartett i en bar eller festen. Vi samarbetar mycket kompetenta artister, proffsmusiker, ljud & ljus tekniker.

Dela:

Nyhetsbrev

Tips om konferensanläggningar, konferensaktiviteter och konferenspaket - helt gratis direkt till din e-post!

Din e-postadress

Vidbynäs Gård och Konferens
SF Bio Möten & Event
Coor Konferens
Söderarm banner

© Trido AB 2024
Alla priser är exkl. moms om ej annat anges. Konferens.nu garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.